Josefine ~ Liv & Malvas mamma

När man äntligen får tummen ur.

Renoveringen av Livs rum har dragit ut så på tiden. Vi jobbar oftast emot varandra så vi hinner liksom inte med. Men nu har vi äntligen fått upp färg på väggarna så nu är det tapeten till fondväggen kvar innan det är dags att flytta in möbler. Det är rätt proppfullt i Malvas rum för tillfället nu när vi har alla deras saker där inne. Bilder på hennes rum kommer när det börjar bli ordning 🙂

Men jag kan ju förstås inte låta bli att börja fundera på nästa projekt även fast vi inte är riktigt klara ännu. Vardagsrummet står på tur äntligen. Här inne finns för tillfället en förskräcklig heltäckningsmatta (som för övrigt blivit nerkräkt nu under magsjuketider, fantastiskt. Småbarnsfamiljer, skaffa ALDRIG en heltäckningsmatta!) och gamla slitna tapeter. Trots ganska stort fönster så är det mörkt eftersom vi har en veranda med plåttak som förstör för ljuset. Annars tycker jag att rummet är ganska stort och har stor potential. Jag tänker mig grönt, ljusgrått och vitt. Eftersom rummet är avlångt så tänkte vi dela av det lite, göra som en matsal åt ena hållet och tvrum åt andra. Pianot ska bort. Helst ner i gillestugan men vi får se om vi får ner det. Nån som vill ha? Kom och hämta 😀

image2

image3

image1

Detta är alltså i dagsläget, jag veeet att det är hemskt, och det har verkligen inte fått någon kärlek då jag verkligen inte vet hur man ska få det ens i närheten av mysigt så som det är nu.

image4
Vet inte vilka färger ni ser på denna bild. Dom såg jättefina ut från telefonen men inte alls vad jag tänkt mig när jag kollar datorn, Jättesvårt att hitta rätt grön färg, vi får gå till en färghandlare.

 

 

 

image5

Egentligen vill jag ha en enkel tresits, gärna vit, men det passar sig inte i vår familj så jag tror det blir något likt denna. Inte för stor soffa iallafall!

 

image7

Älskar den här tvbänken. Måste ha! Men har en känsla av att M kommer tycka den är liiite för dyr… 😉

6299b3d402adcdbb5bb3c3508c2bbdf0

INSPO!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats